Zaključek naročila z bančnim nakazilom na TRR

Trenutno je z naročilom preko TRR, mogoče zakupiti le celoten Shujševalni program. Vseeno pa smo vam zaradi tega BREZPLAČNO podarili še en mesec in tako plačate le 3 in ne 4 mesece.
Show Order Summary
79,00 €
Product Subtotal
Domači Shujševalni program - 4 meseci (new)  × 1 79,00 
Subtotal 79,00 
Total 79,00  (vključuje 14,25  DDV)

Podatki o kupcu

Podatki plačnika

Dodatne informacije

Plačilo

  • Plačilo poravnajte na naš bančni račun. Kot referenco vnesite ID naročila. Naročilo ne bo odposlano, dokler ne prejmemo plačila na naš bančni račun.

Vaše osebne podatke bomo uporabili za obdelavo oddanih naročil, za podporo pri uporabi spletne strani in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Vaše naročilo

Izdelek Delni znesek
Domači Shujševalni program - 4 meseci (new)  × 1 79,00 
Delni znesek 79,00 
Znesek 79,00  (vključuje 14,25  DDV)
30dni-puwvi36i80wr89hi0nj3or1z6jf6f6jljtsznns7m0

30-dnevno 100% vračilo denarja na zadovoljstvo

Program Online Športne Klinike lahko preizkusite na lastne oči brez tveganja, saj ponujam 100% garancijo na zadovoljstvo..

V celoti preizkusite program Športne Klinike na naše tveganje in če vam program ne ustreza ali ne verjamete, da je to najbolj učinkovit program za oblikovanje sanjske postave in samozavesti, kar ste ga kdajkoli preizkusili, vam bomo brez vprašanj vrnili celotno kupnino. Brez dodatnih težav ali vprašanj.

Cenimo mnenja naših zvestih uporabnic

Na začetku sem skeptična zaradi težav s koleni in hrbtom pa se je izkazalo, da so bili treningi prilagojeni. Končno nekaj, kar je primerno moji starosti in potrebam, hvala!
domači shujševalni program
Alenka
Dvomila sem, na koncu pa…. Definitivno najboljša investicija v letošnjem letu, vredno vsakega centa, kapljice znoja in odrečene čokolade!
domači shujševalni program
Sanja
Moj cilj je bil 9 kilogramov v 3 mesecih, dol je šlo pa -14kg 😊 Super ste!! Upam, da bo kmalu tudi nadaljevanje??
domači shujševalni program
Barbara